Utleie til bedriftsarrangement

Leter du etter et møte- eller selskapslokale med særpreg? Her finner du saler som passer perfekt til ditt neste firmaarrangement.

Våre saler kan leies ut til firmaer som ønsker å holde arrangementer i enestående omgivelser. Med verdensberømte kunstverk som bakteppe, gir våre lokaler en unik ramme rundt ditt neste firmaevent.

Vi tilbyr lekre lokaler tilrettelagt deres behov, med muligheter for å bestille omvisninger og foredrag både på dag- og kveldstid. Ved å legge arrangementet til Munchmuseet, gir du gjestene mulighet til å oppleve Edvard Munchs kunst i de historiske omgivelsene på Tøyen før museet flyttes til Bjørvika. Hva med å kombinere konferansen med en omvisning i utstillingen, eller holde workshopen blant Munchs monumentale utkast til utsmykningen av Universitetets aula?

De forskjellige salene er utstyrt med profesjonelt opplegg for lyd og bilde, og passer til alt fra seminarer, møter, produktlanseringer, selskap, motevisninger og mye mer.

Finn lokalet som passer ditt arrangement:

Munchmuseet har tre forskjellige saler til leie. Kontakt arrangement- og sponsoransvarlig Cécile Hjelm for mer informasjon og booking:

E-post: cecile.hjelm@munchmuseet.no
Telefon: +47 952 17 232


Festsalen

Vår største sal (392m²), dekorert med en unik permanent utstilling av arbeider Munch laget i forbindelse med dekoreringen av Universitetets aula, som Solen, Alma Mater og Forskerne. Festsalen rommer inntil 350 personer i kinooppsett, og har tidligere vært brukt til konferanser, debatter, motevisninger og konserter med Oslo-Filharmonien.

Munchs atelier

Åpent og lyst rom (135m²), med vindu mot hagen og plass til 100 personer. Atelieret er fleksibelt, og sete- og bordplassering kan tilpasses ditt arrangement. Rommet passer godt til alt fra verksteder og seminarer til møter og mottakelser med servering.

Auditoriet

Kinosal (32m²) med fallende stolrekker og 35 faste plasser. Her finnes filmlerret, videospiller (Blu-ray/DVD/CD) og projektor.

Klikk her for mer informasjon om teknisk utstyr tilgjengelig i de ulike salene.