Utleie

Hva med å bruke et kunstmuseum som lokasjon for ditt neste møte eller arrangement? På Munchmuseet gir vi ditt event en helt spesiell ramme.

Visste du at våre flotte saler kan leies? Som et hyggelig avbrekk under arrangementet legger vi gjerne inn en omvisning i museet. Vi tilrettelegger også for private omvisninger eller en-til-en-møter med Edvard Munchs store mesterverk.

Stockfleths står for serveringen til alt fra kaffepauser til lunsj og middag. Dette betyr at du kan kombinere et møte, en konferanse eller en konsert med inspirerende kunstopplevelser.

Har du egne ønsker for arrangementet, tar vi gjerne en utfordring. Kontakt oss for en uforpliktende prat og pristilbud.

Velg salen som passer ditt arrangement best:


Festsalen

Vår største sal, dekorert med en unik permanent utstilling av arbeider Munch laget i forbindelse med dekoreringen av universitetets Aula, som Solen, Alma Mater med flere. Festsalen rommer inntil 350 personer i kinooppsett.

Munchs Atelier
Dette er et åpent rom på 135m² med plass til inntil 100 personer. Rommet er fast utstyrt med projektor og høyttaleranlegg.

Auditoriet
Auditoriet har form av en kinosal med fallende stolrekker og 35 faste plasser. Her finnes filmlerret, video og DVD-spiller og projektor.