Lyd- og bildeanlegg i Munchmuseets utleiesaler

Munchmuseet tilbyr tre ulike saler til utleie for bedriftsarrangementer. Her finner du informasjon om det tekniske anlegget salene er utstyrt med.

Festsalen

• 396m² (22x18 m.)
  • EPSON-projektor med takmontert lerret (bredde: to meter).
  • Lydmikser: PreSonus Studielive 16.0.2 med 16 kanaler. L. Acoustics 108P aktive høyttalere med SB15P subwoofer på hjul.
  • Fire Sennheiser W100, komplett sender og mottager for trådløse mikroner tilkoblet headset, hånholdt mikrofon eller mygg. I tillegg er et utvalg kablede bord- og gulvmikrofoner tilgjengelig.
  • Laptop med Windows 10.
  • To Barco Clickshare for trådløs tilkobling av PC eller Mac til projektor. Projektering av enkel eller dual visning som enkelt kan styres via Clickshare-dongel som monteres i USB-inngang eller app for Android eller iPhone.
  • Trådløst nett for streaming og til bruk for publikum.

Munchs atelier

• 135m² (15x9 m.)
  • EPSON-projektor i tak, projektering mot vegg.
  • AV-rack med Yamaha DME24N lydprosessor og LAB C-forsterker
  • Sennheiser W100, komplett sender og mottaker for trådløse mikrofoner (hondholdt eller mygg) tilkoblet headset.I tillegg er et utvalg kablede bord- og gulvmikrofoner tilgjengelig. Høyttalere er montert på vegg.
  • Laptop med Windows 10.
  • Stage design-lysbord og lysrigg med 4 bøttelamper og RGB Led
  • Trådløst nett for streaming og til bruk for publikum.

Auditoriet

• 32m² (4x8 m.)
  • 35 fastmonterte stoler.
  • NEK-projektor med takmontert lerret (bredde: to meter).
  • Tilkobling av lyd og bilde fra PC/Mac via HDMI-kabel. Adaptere for andre utganger til HDMI-kabel.
  • Rack med forsterker, WD-TV, Blu-ray- og CD-spiller.

Kontakt arrangement- og sponsoransvarlig Cécile Hjelm for mer informasjon og booking:

E-post: cecile.hjelm@munchmuseet.no