MUNCH medlem

Opplev det nye Munchmuseet først!

Høsten 2020 er våre medlemmer invitert til åpningen av det nye Munchmuseet før alle andre. MUNCH medlemskap er din inngang til en rik kunstverden.

Kjøp medlemskap til deg selv

Kjøp medlemskap som gave

Noe du lurer på? Sjekk vår side med ofte stilte spørsmål

Tilbudet gir deg muligheten til å se våre utstillinger på Tøyen og å bli med oss videre til Bjørvika.

Medlemskapet er varig ut 2021.

Som medlem får du ubegrenset tilgang til utstillinger uten å måtte stå i billettkø, og du har alltid gleden av å kunne ta med en gjest.Oppdag Munchmuseet på egne betingelser

 • Invitasjon til åpningen av det nye Munchmuseet for 2 personer
 • Fri entre til utstillinger for deg og en gjest
 • Invitasjoner til utstillingsåpninger og medlemsarrangementer
 • Ubegrenset inngang for to til Louisiana Museum of Modern Art i København, og inngang for en til KODE Bergen, Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand og Skagen Kunstmuseer i Danmark
 • Månedlig nyhetsbrev


Rabattordninger:
 • Rabatter til utvalgte arrangement på Munchmuseet
 • 10 % rabatt i museumsbutikken

Pris: 699 kr. Medlemskapet har varighet ut 2021.
Se ytterligere medlemsvilkår lenger ned på siden.

Medlemskap kan ikke refunderes. Munchmuseet følger gjeldende forbrukerrettigheter og -forskrifter som er knyttet til virksomheten. Se forbrukeraadet.no og forbrukerombudet.no for mer informasjon.

Har du spørsmål? Kontakt oss på epost.

MUNCH + støttes av:

Canica

Medlemsvilkår og personvernerklæring

MUNCH medlem

 • Pris: 699 kr. for personlig medlemskap. Medlemskapet er gyldig minst et år fra aktiveringsdato. Som medlem får du:
  • Eksklusiv invitasjon til åpningen av nytt museum i 2020
  • Ubegrenset inngang til Munchmuseet med en gjest
  • Invitasjon til utstillingsåpninger og medlemsarrangementer
  • 10 % rabatt i museumsbutikken
  • Medlemsbrev
  • Ubegrenset inngang for to til Louisiana Museum of Modern Art i København, og inngang for en til KODE Bergen, Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand og Skagen Kunstmuseer i Danmark
  • 50 % rabatt på billetter til Kammerkonsert ved Oslo-Filharmonien i Munchmuseet
 • Medlemskap kan ikke refunderes. Munchmuseet følger gjeldende forbrukerrettigheter og -forskrifter som er knyttet til virksomheten. Se forbrukerradet.no og forbrukertilsynet.no for mer informasjon.
 • Angrerettloven gjelder for medlemskap og gavekort. Innen en 14 dagers periode kan det kreves refundering. Billetter til kulturarrangement omfattes ikke av angrerettloven.
 • Et gavekort er gyldig i 3 år.
 • Som medlem samtykker du til at Munchmuseet kan sende deg tips, gode tilbud, invitasjoner til arrangementer, konkurranser og relevant informasjon angående ditt medlemskap via epost.
 • For å bli medlem må du være over 18 år og ha en epostadresse.
 • Som MUNCH medlem samtykker du til at Munchmuseet kan lagre, prosessere og benytte opplysninger om deg som grunnlag for tilpassede tilbud, medlemskampanjer og informasjon rundt fordelsprogrammet. Du kan lese mer om ditt personvern lenger ned på siden.
 • Medlemskapet er koblet mot din e-postadresse, som også fungerer som identifikasjon i tillegg til ditt navn.
 • Munchmuseet AS er ansvarlig for MUNCH medlem, og forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene for MUNCH medlem eller avslutte medlemsprogrammet. Endringer i vilkårene varsles til medlemmer senest tre uker før endringen trer i kraft.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Munchmuseet å oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med kjøp av produkter/tjenester, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Hva er personopplysninger?
Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger.

Hvordan håndteres mine personopplysninger?
Det er Munchmuseet som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig brukeropplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

Dette er personopplysningene vi behandler:

 • Personopplysninger du registrerer når du oppretter og oppdaterer din bruker, som for eksempel navn, telefonnummer og e-postadresse.
 • Personopplysninger du registrerer når du melder deg på Munchmuseets nyhetsbrev eller arrangementer via invitasjon, som for eksempel e-postadresse, navn og telefonnummer.
 • Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden, for eksempel billetter som legges i handlekurven.
 • Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.
 • Informasjon via informasjonskapsler.

Hva brukes mine personopplysninger til?
Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere de tjenestene du forventer.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

 • Å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
 • Å sende invitasjoner og nyhetsbrev (dersom du har meldt deg på denne tjenesten)
 • Å ha mulighet til å analysere hvordan du benytter munchmuseet.no, for hele tiden å kunne forbedre nettsiden.

Deler dere mine personopplysninger?
Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

Hvor lagres mine personopplysninger?
Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS' standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?
Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv dersom du har bruker i nettbutikken for billettsalg, eller kontakte oss for å få hjelp.

 • Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
 • Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
 • Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre dem.
 • Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
 • Du vil motta informasjon fra oss dersom vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller begrenser behandlingen av dem.
 • Du har mulighet til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
 • Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.


Hvem har tilgang til personopplysningene mine?
Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

Hvor lenge lagrer dere data?
Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, inntil du ber oss slette dem, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

Hvordan sikrer dere mine personopplysninger?
Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger?
All behandling av personopplysninger, som innsamling, registrering, lagring og utlevering, er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Munchmuseet som er «behandlingsansvarlig», altså ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler
Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel («cookie») som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Informasjonskapsler gjør brukeropplevelsen enklere for deg, ettersom informasjonskapsler gjør at din mobiltelefon eller datamaskin for eksempel husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilby mer relevant innhold til deg. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.

Kortkjøp
Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte med banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS, som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll. All kommunikasjon er kryptert, slik at ingen kan fange opp informasjonen du oppgir.

Opphavsrett
Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Munchmuseet.

Kontaktinformasjon
Behandlingsansvarlig er Munchmuseet AS. Dersom du har spørsmål knyttet til dine personopplysninger kan du gjerne kontakte oss på e-post.