1313 SELAH: REPENTANCE OSLO RUNWAY

Latinamerikansk gatemote møter norsk black metal i en motevisning utenom det vanlige

UTSOLGT - 1313 Selah motepresentasjon: 21:00
UTSOLGT -
Brodinski (FR) B2B DJ Loser (GR): 21.30  

Dørene åpner: 20:00 
Slutt: ca 00:00
Merk: Fremførelsen bruker strobelys.

Oslo Runway og MUNCH har invitert 1313 Selah til å utfordre det tradisjonelle motevisningsformatet. De presenterer sin andre kolleksjon, ‘Repentance’ som en audiovisuell totalopplevelse hvor performance-kunst, konsert og motevisning flettes sammen. I samarbeid med Arif ønsker 1313 Selah å utforske og utfordre maskulinitet, anger og sårbarhet. 
 
Til utstillingen  Arif på MUNCH har 1313 Selah spilt en sentral rolle i å gi visuell form til Arifs spirituelle univers gjennom klær. Denne kvelden får du en unik mulighet til å se Arif som en sentral karakter i 1313 Selah sitt univers, akkompagnert av et musikalsk bestillingsverk av Angel’s Corpse
 
Kvelden glir over i fest hvor den franske rap-produsenten og DJen Brodinski sammen med greske DJ Loser vil sende energien i taket. DJ Loser er et undergrunnsikon innen diy techno-scenen, kjent for sine klubbsett med høy energi og et bredt spekter av sjangre, samt hans arbeid med plateselskapet Magdalena’s Apathy som setter fingeren på pulsen på alt av nyskapende klubbmusikk som rører seg i undergrunnen. 
  
Brodinski har holdt koken siden 2007, da han først brøt ut i den parisiske klubbscenen sammen med tungvektere som Busy P, Justice, Dj Mehdi & Gesaffelstein. Hans nysgjerrighet for å krysse sjangre brakte han til å jobbe på Kanye West sitt Yeezus-album, der han er kreditert som låtskriver på “Send it up” og “Black Skinhead”. Siden det har Brodinski blitt en fast produsent for undergrunnsartister som Yung Beef, RXKNephew, Coucou Chloe, BbyMutha, Peewee Longway for å nevne noen få. 
  
DJ Loser og Brodinski lanserte deres felles EP “Necro.Bot” i 2022, denne kvelden blir deres første b2b DJ-set sammen. 
 
1313 Selah: 1313 (ENGELNUMMER; EN NY OG SPENNENDE FASE) SELAH (EVIGHET; GUD HAR TALT). 1313 Selah er et moderne herreklesmerke fra Oslo, grunnlagt i 2023, som tilbyr en uredd tilnærming til politikk, spiritualitet og kulturarv gjennom mote som linse. Med verdifull erfaring fra noen av de mest fremtredende merkene i det norske motefeltet, er grunnleggerne Duy Ngo, Tomas Silva og Erik Spanne fast bestemt på å skape sin egen stemme, med 1313 Selah som sitt fartøy. Med merkets dype røtter i hiphop kulturen, blir samarbeidet med Arif og hans utstilling på MUNCH en naturlig forlengelse av 1313 Selah’s univers.  
  
Oslo Runway er en nasjonal visningsplattform etablert i 2015, som i dag spiller en helt sentral rolle for norske designere, mote- og livsstilsmerker, og i norsk kulturliv. Den årlige begivenheten fungerer som en møteplass for den kreative industrien og en mulighet for publikum til å oppleve skjæringspunktet mellom mote, livsstil, kunst og kultur på første rad.  

Co-Creative Director: Duy Ngo 
Co-Creative Director: Tomas Silva 
Art Director: Erik Spanne 
Foto og film: Sebastian Rozanski 
  
Medvirkende artist: Arif 
Komponist: Angel’s Corpse 
Lys- og produksjonsdesign: Kyrre Heldal Karlsen 
Koreografi: Ida Haugen 
Hår og makeup: Soley Astudottir

Etterfest DJ-sett ved: Brodinski (FR) & DJ Loser (GR) 

Foto: Martin Rustad