Vandreseminar: Munchmuseet på vrangen!

Lei av å sitte på rumpa og høre folk snakke? Bli med på vandrende seminar i utstillingen EXIT!, hvor fagnerder og kunstnere tar deg med inn i museets historie på Tøyen fra 1963 til i dag. Opplev utstillingen sammen med dem som har vært med på å lage den og la dem guide deg gjennom de mange dramatiske og spennende fortellingene den rommer. Dykk ned i Edvard Munchs håndskrevne testamente, opplev arkitekturen fra det opprinnelige bygget, kom tett på overflaten i Munchs skjøre malerier og få et glimt av museet som hotspot for jazzmiljøet på 1960-tallet. Hvilke kjente mennesker kom til åpningen i 1963? Hvordan ble Skrik egentlig så berømt? Heng deg på menneskene som stiller de gode spørsmålene i EXIT!

Tidspunkt: Søndag 26. mai 2019 kl 13:30-15:30

Arrangementet starter med en felles innledning, deretter deles det opp i tre grupper som hver for seg tas med på vandring gjennom utstillingen. For hver nye del får de besøkende et innblikk i spennende og ukjente sider ved Munchmuseets mange historier.

Begrenset antall plasser.

Bidragsytere:

- Elisabeth Byre, kurator for EXIT!
- Jon-Ove Steihaug, avdelingsdirektør for Utstilling og samling på Munchmuseet
- Martin Braathen, arkitekt og kritiker.
. Even Smith Wergeland, førsteamanuensis ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO)
- Lars Mørch Finborud, forfatter, kunsthistorier og kurator.
- Linn Solheim, konservator ved Munchmuseet.
- Sivert Thue, kunstformidler på Munchmuseet
- Elise Storsveen, billedkunstner