The Waterfront Ideas: Livsverkets liv etter døden

Håvamål lærte oss ettermælets store konsekvenser; dommen som ettertiden feller over den avdøde, forsvinner aldri! Å ha en strategi for ettermæle og hvordan dine verdier skal forvaltes etter din død er viktig for mange. Hvis livsverket ditt vakler ved tanken på at det skal videreføres gjennom arv, er stiftelser et tryggere valg.

Kunstnere, næringslivsaktører eller andre med sterke visjoner for sitt «post-død liv» nedfeller statuetter og gir fra seg styringen til stiftelser. Men går det alltid som de har tenkt og hvorfor blir det så mye bråk om disse stiftelsene?

IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad, Olav Thon, Kjell Inge Røkke og Christen Sveaas har puttet deler av sine verdier i stiftelser, men blir de husket om 100 år?

Vi planlegger livsverkets liv, etter døden, med kunstnere og næringslivsledere som har klare tanker om hva ettertiden skal huske av dem.

Tid: 4. mars 18:00 - 19:30
Sted: Deloittehuset, Dronning Eufemias gt 14, 0191 Oslo

Du møter:

• Bjarne Melgaard, kunstner og idéskaper av «Dødshuset»
  • Siw Heggedal Longvastøl, avdelingsdirektør Stiftelsestilsynet
  • Christian Ringnes, entreprenør og kunstsamler
  • Agnes Moxnes, kulturkommentator NRK
  • Rina Mariann Hansen, byråd for kultur, idrett og frivillighet i Oslo kommune.
  • Christian Strand, debattleder

Påmelding og mer info her