Munchmuseet i bevegelse: Trollkrem Import

Trollkrem er en Oslo-basert kunstnerduo bestående av Jennie Hagevik Bringaker (f. 1978) og Tor-Erik Bøe (f. 1984). De står for noe av det mest spennende som har skjedd på den norske performance-scenen de siste årene. Med en internasjonal og sjangeroverskridende tilnærming skaper de nye sosiale rom hvor billedkunst, musikk, dans, design og fest forenes i en unik ekshibisjonistisk form.

TROLLKREM IMPORT er et performance-program på Grønland i Oslo som strekker seg over fem kvelder, spredt utover en lengre periode. Kunstnerduoen inviterer ulike artister og kunstnere med utgangspunkt i det sammensatte sosiale rommet som denne delen av byen er. Publikum inviteres ut av skyggene, opp av sofaen og ut av skapet, for å delta på et eksperimentelt klubbkonsept med kroppsutfoldelse, musikk og heftige kostymer og scenografi.

Les mer om TROLLKREM IMPORT her!