MiniMunch – en kunstfestival for barn

Velkommen til en annerledes kunstopplevelse på Munchmuseet - et hus fylt med maling, mystikk og moro!

Vi går inn i den siste tiden med Munchmuseet på Tøyen. Her har vi bodd i over 50 år, og skapt et hjem fylt med kunst og kunnskap fra Edvard Munchs liv. Vi vil derfor invitere alle barn til å være med inn i Munchs hus: bli med og ta en titt i husets kriker og kroker, og se kunst på nye måter!

Billetten til MiniMunch inkluderer inngang i museet

Voksne: 120 kr
Barn: 50 kr

På festivalen kan du blant annet oppleve performancekollektivet Narves1biblioteket, som utforsker Munchs farger og følelser i sine storslåtte figurer, og dansegruppen Landing har utarbeidet en versjon av forestillingen Safarium der publikum inviteres til å utforske og transformere taktile landskap.

Man kan oppleve Télos Tøyen (deWangen-produksjoner), en avskjedsvandring gjennom Munchmuseet på Tøyen med øyne, ører, føtter, mager og hender som oppdager og tar farvel på én og samme tid. Vi blir med Olaug og Lisbeth som tar oppdraget med å avvikle museet på alvor, selv om det ikke egentlig var oppdraget.

Sagaen om Skyfolket (Fredrik Floen) flytter også inn på museet, og har kan man oppleve eventyrlige og mystiske skapninger som kommer til live i museets mange kriker og kroker. Og DJ Ingebling skal sammen med danser Tone Martine Kittelsen la de minste på huset få en morsom og rytmisk opplevelse på husets diskotek.

Gjennom hele festivalen kan du bli med på malerverksted med performancekunstner Monica Winther, og lage et maleri du kan ta med deg hjem. Sist men ikke minst kan man slippe fantasien fri med Fantasiliastiske papphus, og lage ditt eget hus på museets uteområde sammen med kunstner Jennie Bringaker.

PROGRAMOVERSIKT:

LØRDAG 1. JUNI

Hele dagen:
Performance ved Narves1biblioteket. For barn i alle aldre (På hele huset) Performance ved Fredrik Floen. For barn i alle aldre (På hele huset) Malerverksted ved Monica Winther. For barn i alle aldre (Verkstedet)
Fantasiliastiske papphus med Jennie Bringaker. 5-10 år (Uteområdet)
Åpen Safarium med Landing. 0-3 år. (Solariet)

11:00 MiniMunch åpner.
11:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling og danser Tone Martine Kittelsen. 0-1 år (Diskoteket)
12:00 Et pust i bakken i Safariums landskap. Alle (Solariet)
12:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling og danser Tone Martine Kittelsen. 0-1 år (Diskoteket)
13:00 Et pust i bakken i Safariums landskap. Alle (Solariet)
13:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling og danser Tone Martine Kittelsen. 1-3 år (Diskoteket)
14:00 Et pust i bakken i Safariums landskap. Alle (Solariet)
14:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling og danser Tone Martine Kittelsen. 1-3 år (Diskoteket)
15:00 Et pust i bakken i Safariums landskap. Alle (Solariet)

SØNDAG 02.juni

Hele dagen:
Performance ved Fredrik Floen. For barn i alle aldre (På hele museet) Malerverksted ved Monica Winther. For barn i alle aldre (Verkstedet)
Fantasiliastiske papphus med Jennie Bringaker. 5-10 år. (Uteområdet)

11:00 MiniMunch åpner
12:00 Télos Tøyen, museumsvandring med deWangen-produksjoner, påmelding på Munchmuseet. 6-10år
13:00 Télos Tøyen, museumsvandring med deWangen-produksjoner, påmelding på Munchmuseet. 6-10år
14:00 Télos Tøyen, museumsvandring med deWangen-produksjoner, påmelding på Munchmuseet. 6-10år
15:00 Télos Tøyen, museumsvandring med deWangen-produksjoner, påmelding på Munchmuseet. 6-10år

Velkommen til MiniMunch - en kunstfestival for barn

Få også med deg Barnas Kunstdag søndag 27.oktober og 17.november!