MiniMunch – en kunstfestival for barn

Velkommen til en annerledes kunstopplevelse på Munchmuseet - et hus fylt med maling, mystikk og moro!

Vi går inn i den siste tiden med Munchmuseet på Tøyen. Her har vi bodd i over 50 år, og skapt et hjem fylt med kunst og kunnskap fra Edvard Munchs liv. Vi vil derfor invitere alle barn til å være med inn i Munchs hus: bli med og ta en titt i husets kriker og kroker, og se kunst på nye måter!

DETTE SKJER:

Performancekollektivet Narves1biblioteket utforsker Munchs farger og følelser i sine storslåtte figurer som besøker museet første festivaldag. (0-10 år)

Opplev Télos Tøyen (Claire de Wangen), en avskjedsvandring gjennom Munchmuseet på Tøyen, med øyne, ører, føtter, mager og hender som oppdager og tar farvel på én og samme tid. Bli med Olaug og Lisbeth som inspirert av Edvard Munch, tar arbeidet sitt alvorlig og er villige til å utforske, tenke nytt og aldri gi seg. (6-10 år)

«In the future we will all be wearing clouds» (Fredrik Floen) flytter inn på Museet. Han har med seg sine eventyrlige, og mystiske kostymer som kommer til live i museets mange kriker og kroker (0-10 år).

DJ Ingebling tar med seg de minste år på husets disco (0-3 år).

Sebastian Makonnen og Siri Hjort står klare til å bli tegnet og tolket av våre besøkende (3-10 år)

Hele festivalen kan du bli med på lunt og hjemmekoselig malerverksted med performancekunstner Monica Winther (0-10 år).

Lag ditt eget hus på museets uteområde – bestem, fargelegg og sett sammen rom sammen med samtidskunstner Jennie Bringaker (5-10 år)

PROGRAM LØRDAG 1. JUNI

Hele dagen:

• Performance ved Narves1biblioteket. For barn i alle aldre. (På hele museet)
  • Performance ved Fredrik Floen. For (På hele museet)
  • Malerverksted ved Monica Winther. For barn i alle aldre (Verkstedet)
  • «Gjør det stort» på uteområdet med Jennie Bringaker (Uteområdet)

11:00 MiniMunch åpner.

11:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling. 0-1 år (Klasserommet)

12:00 Akt-tegning med Makonnen & Hjort. (Kinoen)

12:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling. 0-1 år. 0-5 år (Klasserommet)

13:00 Akt-tegning ved Makonnen & Hjort. 6-10 år. (Kinoen)

13:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling. 1-3 år (Klasserommet)

14:00 Akt-tegning ved Makonnen & Hjort. 6-10 år. (Kinoen)

14:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling. 1-3 år (Klasserommet)

15:00 Akt-tegning ved Makonnen & Hjort. 6-10 år. (Kinoen?)

PROGRAM SØNDAG 2. JUNI:

Hele dagen:

• Performance ved Fredrik Floen. For barn i alle aldre (På hele museet)
  • Malerverksted ved Monica Winther. For barn i alle aldre (Verkstedet)
  • «Gjør det stort» på uteområdet med Jennie Bringaker (Uteområdet)

11:00 MiniMunch åpner

11:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling. 0-1 år (Klasserommet)

12:00 Télos Tøyen, vandring ved Claire de Wangen, påmelding på Munchmuseet. 6-10 år

12:30 Munch BabyDisco med DJ Ingebling. 0-1 år (Klasserommet)

13:00 Télos Tøyen, vandreteater ved Claire de Wangen, påmelding på Munchmuseet. 6-10 år

13:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling. 1-3 år (Klasserommet)

14:00 Télos Tøyen, vandring ved Claire de Wangen, påmelding på Munchmuseet. 6-10 år

14:30 Munch MiniDisco med DJ Ingebling. 1-3 år (Klasserommet)

15:00 Télos Tøyen, vandring ved Claire de Wangen, påmelding på Munchmuseet. 6-10 år

Få også med deg Barnas Kunstdag søndag 27.oktober & 17.november!