Late Night Young

Er du mellom 15 og 19 år? Ikke noe å gjøre på en fredag kveld? Hva med å henge med venner og oppleve kunst?

Fredag 22. mars holder Munchmuseet langåpent kun for VGS-elever, hvor skuespillere fra Munchrevyen, Rudrevyen, Snilerevyen, Nissenrevyen og Elvebakkrevyen tar deg med på omvisning i utstillingen Svaneprinsessen – Russisk kunst 1880-1910. Samtidig kan du lage dine egne trykk på klær sammen med ByVerkstedet, og freshe opp plagg med ny skrift og motiver. Gjenbruk er i vinden! Det blir god stemning med DJs og dansere fra Edvard Munch VGS.

Late Night Young programmeres av Munch+Munch, en arbeidsgruppe bestående av elever fra Edvard Munch VGS og ansatte på Munchmuseet. Munch+Munch skal lage spennende og unike kunstarrangementer for ungdom.

Arrangementet er alkoholfritt og gratis for VGS-elever.

Munchmuseet 22. mars 18.00-21.00.

Åpent for alle i aldersgruppen 15-19 år.