Late Night

Som siste Late Night på Tøyen holder vi NATTÅPENT i utstillingen. I tillegg blir det Artists’ talk, og DJ-sets v/ Smerz og Bendik HK. Velkommen!

Program:

18.00-19.00: Artists’ talk med Kirsten Astrup & Maria Bordorff
20.30-22.00: Smerz (DJ-set)
22.00-00.00: Bendik HK (DJ-set)
10.00-00.00: Utstilling åpen

Smerz er en Købehavn-basert elektronika-duo bestående av Henriette Motzfeldt og Catharina Stoltenberg. Debuten Okey ble sluppet i 2016, året etter ble gruppen signert til XL Recordings. Etter det har Smerz spilt kritikerroste konserter på MoMa PS1, Øyafestivalen og Roskilde, samt utgitt EP-en Have Fun - som endte med Spellemann-nominasjon. Siden 2017 har duoen gjort månedlige radio-shows hos NTS, og også som DJs referer duoen til R’n’B, trance og eksperimentell techno.

Bendik Hovik Kjeldsberg er opprinnelig kjent som trommeslager for artister som Nils Bech, Gundelach og Ivan Ave, og gjorde etterlengtet solo-debut med Depot på tampen av fjoråret. EP-en ble utgitt av plateselskapet Mutual Intentions, og resulterte blant annet i spillejobb på Øyafestivalen i år. Som DJ har Bendik HK fylt klubber som The Villa, Revolver og Jaeger Oslo - senest med Boiler Room.