LATE NIGHT med Iram Haq og LYD på Munch

Hør Iram Haq fortelle om skam, tabuer og det å lage kunst med utgangspunkt i egne erfaringer. Haq er for tiden aktuell med filmen Hva vil folk si. I kafeen blir det aktuell norsk elektronika med Sgurvin, Aasen og Emil the Duke, når årets siste LYD på Munch går av stabelen. 

1900: Samtale med Iram Haq
1900-2000: Olle Abstract
2100: Sgurvin
2130: Aasen / Emil the Duke
Frem til 2300: Olle Abstract

__________________

IRAM HAQ
Manusforfatter og regissør Iram Haq (f.1976) kommer til Munchmuseet for en samtale om skam, tabuer, viktigheten av å få rom til å være seg selv og det å lage kunst med utgangspunkt i egne erfaringer. Haq er for tiden aktuell med filmen Hva vil folk si som ble tatt svært godt i mot under Toronto International Film Festival og som har fått strålende kritikker her hjemme.

AASEN og EMILE THE DUKE er som to sider av samme mynt. På den ene siden: den elegante 80s pop noir-sjarmøren Emile, på den andre siden AASEN, en pliktoppfyllende kommuneansatt. AASEN er ikke bare kontrasten til EMILE THE DUKE, han er også motpolen til så godt som all kontemporær pop- og hip hop med sitt fokus på det personlige, skinnende og eventyrlige. AASEN leverte en sagnomsust konsert på Øyafestivalen tidligere i år, og det går rykter om at han til LYD PÅ MUNCH har med seg noen helt ferske julelåter.

SGURVIN er det audiovisuelle alter egoet til Sigurd Gurvin, og er like hjemme i elektronisk musikkproduksjon som video og live-opptredener. SGURVIN er kurator i det elektroniske musikerkollektivet Euforisk og halvdel av elektro-duoen YOUNG MONK. 

OLLE ABSTRACT
Olle Abstract er en nestor innen norsk klubbmusikk, som helt siden 90-tallet har jobbet for å fremme elektronisk dansemusikk, både som ettertraktet DJ og som radiovert på NRKP3. Han driver den populære podcasten LYD, som på månedlig basis presenterer den beste nye norske klubbmusikken.