Svaneprinsessen - historien bak utstillingen

Hvordan fant 130 av Russlands største kunstskatter veien til Munchmuseet? Kom og hør kurator Kari J. Brandtzæg fortelle om den spennende reisen fra hennes egne studiedager i Russland etter Sovjetunionens fall, frem mot utstillingen «Svaneprinsessen» - et sjeldent møte mellom noen av Russlands største kunstnere og folkekjære, nordiske navn som Edvard Munch, Anders Zorn og Carl Larsson. Utstillingen er basert på Kari J. Brandtzæg magistergrad i kunsthistorie, og i samtale med Kristin Valla, forfatter og tekstredaktør ved Munchmuseet, vil hun fortelle om fascinasjonen for Russland, berøringspunktene mellom den russiske og nordiske kunsten, og de skapende kreftene som forener oss over landegrensene.

Kjøp billett til arrangementet her