MiniMunch – en kunstfestival for barn og unge

Velkommen til en annerledes kunstopplevelse på Munchmuseet, der kunstnere snur verden slik vi kjenner den på hodet! Ta turen til museet lørdag 25. og søndag 26. august, og utforsk virkeligheten rundt deg på helt nye måter sammen med profesjonelle kunstnere.

Programmet er fullt av varierte opplevelser for barn i alle aldre. På festivalen er det ikke bare mye spennende å se på, men også morsomme aktiviteter der hele familien kan delta og være med på å skape kunstopplevelser sammen. Kritikerroste HOODS, koreografert av Ingri Fiksdal, er en nyskapende forestilling som utfordrer grensene mellom dans og installasjon, utøvere og publikum. DJ Natalie tar sin Baby DJ School med fra New York til Tøyen, og viser de aller minste hvordan man kan mikse kul og catchy musikk.

Barn og voksne kan vekke sin indre danseløve til live med Martin Slaattos morsomme Transporteringsdans, og oppdage helt nye måter å bevege seg på. Dansegruppen Landing svinger seg i og rundt lange lianer i forestillingen Flytende landskap, og bruker dem til å forme omgivelsene rundt oss til noe helt annerledes. Kunstnerne Jennie Hagevik Bringaker og Jan Hakon Erichsen utforsker også form i en performance-forestilling som dreier seg om å bygge opp og rive ned.

Dette blir et museumsbesøk som ikke ligner noe du har vært med på tidligere, og performance-trioen De Naive understreker det underfundige ved museumsrommet og de sosiale normene vi vanligvis forbinder med det. Etter å ha hentet inspirasjon fra de ulike forestillingene og aktivitetene rundt omkring på museet, kan du stikke innom verkstedet der store og små kan prøve seg frem med forskjellige måter å male på.

Klikk her for å se fullstendig program for MiniMunch!