Barnas kunstdag

Har du opplevd kunst med hele kroppen? På Barnas kunstdag er det de yngste publikummerne som står i sentrum på Munchmuseet.

Søndag 27.oktober og 17.november tar dansegruppen Landing barna med på en deltagende omvisning i utstillingen Alt det vi eier – Én finale, fire samlinger.

Med utgangspunkt i barnas åpne, nysgjerrige og utforskende måte å være i verden på, inviterer danserne til å møte bildene i Munchmuseets fire samlinger gjennom flere sanser enn bare synet!

Bli også med på verkstedet vårt med billedkunstner Randi Nygård, der store og små kan lage titteskap av landskapsbilder de har satt sammen. Har dere lyst til å gi dem til samlingen vår? Da kan de stilles ut i vårt flotte utstillingsskap etterpå!

OBS begrenset antall plasser! Påmelding gjøres på Munchmuseet samme dag.

Omvisning 1: kl.10:30
Omvisning 2: kl.11:00