Barnas kunstdag

På Barnas kunstdag er det de aller yngste som står i sentrum, med familievennlige omvisninger og aktiviteter der store og små får oppleve hvor gøy det kan være å gå på museum. Ofte får barna selv lov til å være med på å utforme innholdet i omvisningene eller bestemme hvordan de skal lage bilder med forskjellige uttrykk og teknikker i verkstedet. Ta turen til Munchmuseet for å utforske kunst på nye og annerledes måter sammen med hele familien!

10. mars tar vi utgangspunkt i de fantasifulle eventyrene og mytene i utstillingen Svaneprinsessen. Sammen med utøvere fra Pianostredet Figurteater inviterer vi barna til dukkemakerverksted, hvor de kan lage egne hånddukker og iscenesette fortellinger med fantasifulle baktepper som scenografi. Etterpå kan de boltre seg med kostymer og scenetepper i et eget barnerom, og pusle sammen historier ved hjelp av figurer og stoffer på store aktivitetsbord. Skuespiller Kristine Grændsen tar med barna på en improvisert omvisning i utstillingen, og forteller spennende historier knyttet til kunstverkene.

Drop-in fra kl. 11-15.

Billettpris kr 50 per barn, 120 for voksne.

Omvisning hver halvtime fra kl. 11:00 til kl. 14:30. Påmelding på selve dagen.