Artist talk: Kirsten Astrup & Maria Bordorff

I forbindelse med utstillingen Sommernatt ved stranden – en filmkabaret av Kirsten Astrup & Maria Bordorff ønsker vi velkommen til en samtale moderert av kurator og forfatter Natasha Marie Llorens. Arrangementet er en del av danske Bikuben Foundations kunstsalong VISION.

Kirsten Astrup (født 1983) og Maria Bordorff (født 1988) er bosatt i København. De har arbeidet sammen i tre år med filmkabaret og performance. Deres siste filmproduksjon Urolige hjerte (2018) ble tildelt Franciska Clausen Medaljen av det danske Akademiraadet, og Astrup og Bordorff mottok nylig Remmen Fondens Kunstpris.

Kunstprosjektet som vises på Munchmuseet 30. august - 28. september er et bestillingsverk til Munchmuseet i bevegelse – samtidskunst (2019), kuratert av Natalie Hope O’Donnell.

Natasha Marie Llorens er en fransk-amerikansk independent kurator og forfatter, som blant annet er aktuell som kurator for prosjektene ‘Children of Violence’, en serie utstillinger, tekster og symposier som tar for seg representasjonen av vold i samtidskunst, ‘Waiting for Omar Gatlato: A Survey of Contemporary Art from Algeria and Its Diaspora’, som åpner på Wallach Art Gallery i oktober 2019 og i Marseille påLa Friche de la Belle de Mai i juni 2020.

Samtalen er gratis og vil foregå på engelsk.