Årets julegavetips: Medlemskap på Munchmuseet

Hva gir man i julegave til den som har alt? Opplevelser!

Ta stresset ut av julehandelen, og la oss ta hånd om det kreative: gi et medlemskap på Munchmuseet i gave til den du er glad i! Medlemskapet gir ett helt år i nytt museum med gyldighet helt til juni 2021 og eksklusiv invitasjon til åpningen av det nye Munchmuseet!

Slik går du frem:

1. I nettbutikken, velg «Medlemskap MUNCH+ som julegave (kjøper mottar gave-PDF)»
  2. Oppgi gavemottakers navn slik at vi kan lage et personlig gavebrev
  3. Du vil motta en kjøpsbekreftelse og en gave-PDF, som du kan gi til gavemottaker når det passer deg. Gavemottaker aktiverer selv medlemskapet.

Kjøp medlemsskap i gave her

Årskortet er inngangen til en rekke utstillinger og arrangementer, og derfor den ideelle gaven til dem som ønsker å gjøre noe sammen, dele opplevelser og få nye impulser.

Mindre gavepapir, miljøvennlig, to for en, kan handles på nett uten frakt, og julegaven fortsetter å gi opplevelser helt til 2021!

Vårt nye hus står snart klart i Bjørvika og det blir fult av kunst og kulturopplevelser for både store og små! Det blir god takhøyde med 13 etasjer utstillingssaler, cafe, bar og restaurant på toppen med utsikt over Oslofjorden.

Vi kan ikke røpe alle fordelene i det nye museet enda, men her kommer noen smakebiter:

• Invitasjon til åpningen av det nye Munchmuseet før alle andre
  • Fri entre til utstillinger for deg og en gjest, uten billettkø
  • Invitasjon til utstillingsåpninger og medlemsarrangementer
  • Inngang til andre museer i Norden, blant annet Louisiana i København og KODE i Bergen
  • Rabatter til utvalgte arrangement på Munchmuseet og 10% i museumsbutikken

Les mer om medlemsskapet her