For skoler og barnehager

Munchmuseet tilbyr omvisninger til barnehager, skoleklasser, universitet, høyskoler, studieringer og andre grupper.

Museets undervisningslokaler kan etter avtale reserveres av skoleklasser til formgivningsaktiviteter samt spise matpakke, etter omvisningen.

Formidlingsseksjonen kan også bistå med å utforme individuelle opplegg tilpasset den enkelte klasse.

Priser på omvisninger innenfor ordinær åpningstid:

• Barnehager med inntill 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Grunnskoler, 1. klassetrinn med inntil 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Videregående skole med inntill 30 elever pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Studenter/pensjonister: Kroner 600 + entré kr 60 pr person.
  • Grupper på hverdager etter kl. 15 og i helger: Kr 1500 + entré kr 60 pr person.

Merk: Vi kan ha inntil to parallelle grupper på omvisning samtidig.

For mer informasjon og bestilling:
booking@munchmuseet.no
| 23 49 35 00 (Ringetid: 12.30-15.00)

Grupper på egenhånd

Skoler og barnehager som ønsker å besøke Munchmuseet på egenhånd er hjertelig velkommen til det. Det er gratis inngang for skoleelever og lærer.

Vi setter pris på at museet kontaktes på forhånd for å avtale tidspunkt. Dette hjelper oss å unngå kollisjon med museets egne omvisninger. Lærerne er ansvarlige for at elevene holder seg rolige og går samlet rundt i museet.

Videoer
Edvard Munch – en introduksjon
Se
Barnas Munchmuseum