For skoler og barnehager

Munchmuseet tilbyr omvisninger til barnehager, skoleklasser, universiteter, høyskoler og andre grupper.

Priser på omvisninger:

• Barnehager med inntil 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Grunnskoler, småskolen med inntil 15 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Grunnskoler, mellomtrinnet og ungdomskoletrinnet med inntil 25 barn pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Videregående skole med inntil 25 elever pr gruppe: Kr 600. Gratis inngang.
  • Studenter/pensjonister: Kroner 600 + entré kr 60 pr person.
  • Grupper på hverdager etter kl. 14:15 og i helger: Kr 1500 + entré kr 60 pr person.

Museets undervisningslokaler kan etter avtale reserveres av til formgivningsaktiviteter og å spise matpakke.

Merk: Vi prøver å tilrettelegge for å ha inntil to parallelle grupper på omvisning samtidig, men i noen utstillinger vil dette ikke være mulig.

Ønsker dere å gå på egenhånd?

Skoler og barnehager som ønsker å besøke Munchmuseet på egenhånd er hjertelig velkommen til det. Det er gratis inngang for skoleelever og lærer. Vi setter pris på at museet kontaktes på forhånd for å avtale tidspunkt.

For mer informasjon og bestilling:

booking@munchmuseet.no | 23 49 35 00 (Ringetid: 12.30-15.00)

Videoer
Edvard Munch – en introduksjon
Se

Lenker til programmer og læringsressurser:

Munchmuseet og Barnehageforum: Munch i Barnehagen

Gyldendal undervisning, Salaby: Kunst i Norden, Edvard Munch