Munchmuseet i bevegelse: Sofia Hultin, I’m Every Lesbian - Oslo

Bli med på en annerledes byvandring – en opplevelsesreise i byens skeive historie, med personlige fortellinger som ellers ville gått tapt.

Opplevelsesreisen ‘I’m Every Lesbian – Oslo’ gjør deg kjent med byens skeive historie med erindringer fra ulike bygninger og møteplasser. Kunstneren Sofia Hultin har samlet historier fra lokale lesbiske, som hun gjenforteller og knytter opp til steder i byen. Historiene er hentet fra kvinner i ulik alder, fra forskjellige bakgrunner, med varierende kjønns- og seksuell identitet.

Et kart over historiene henger ved inngangen til museet hele sommeren, og du får med deg en liten versjon av kartet og tilgang til lydspor for å dra på en egen vandring. 7. og 20. august har du mulighet til å delta på felles byvandring sammen med kunstneren.

Lytt til alle lydsporene

‘I’m Every Lesbian – Oslo’ er en del av museets samtidskunstprogram Munchmuseet i bevegelse

Sofia Hultin startet ‘I’m Every Lesbian’ i 2013, og har gjennomført prosjektet i forskjellige byer som Beograd og Malmø.