Turist i egen by

Utforsk det mangfoldige kulturtilbudet i Oslo! Med Turist i egen by-pass får du gratis adgang til en rekke aktivitetssentre og kulturinstitusjoner. På Munchmuseet kan du oppleve utstillingen Med lukkede øyne – Gauguin og Munch, som viser et stort utvalg kunstverk av to av grafikk-kunstens pionerer.

Paul Gauguin og Edvard Munch eksperimenterte med forskjellige teknikker, og tilnærmet seg grafikk-kunsten med nysgjerrighet. Derfor arrangerer vi en utradisjonell impro-omvisning ledet av skuespiller og improvisatør Kristine Grændsen, tilpasset eventyrlystne barn fra fire år og oppover. Her får barn og voksne virkelig oppleve hvor gøy det kan være å gå på museum!

Turist i egen by-passet deles ut gratis ved Oslo Visitor Centre i Østbanehallen.

Illustrasjonsfoto fra en tidligere utstilling. Foto: Landing/Munchmuseet.