Knausgårds litterære dager. Vi har økt kapasiteten og har flere gratisbilletter til Knausgårds litterære dager, møt opp på museet lørdag 30.9, dørene åpnes 11.30. Førstemann til mølla.

Litterære dager har som mål å skape nye refleksjoner rundt utstillingen Mot skogen - Knausgård om Munch ved å åpne opp for en tettere dialog mellom ulike kunstarter. Blant bidragsyterne finner du navn som Laurie Anderson, Karl Ove Knausgård, Ben Lerner, Aasne Linnestå og Jenny Hval.

Torsdag 28. september

19:00 Aasne Linnestå Floratorium med Frode Haltli
19:45 Åpen mikrofon: Sara Sølberg, Leander Djønne og Ingvild Lothe
21:00 Performance med Laurie Anderson (krever billett som kan kjøpes her)
21:00 DJ – Ando Woltmann spiller i kaféen

Fredag 29. september

15:00 Maggie Nelson og Karl Ove Knausgård i samtale med Ane Farsethås
16:00 Karl Ove Knausgård og Ben Lerner i samtale

Lørdag 30.september

12:00 Sverre Koren Bjertnæs, Ben Lerner, Vibeke Tandberg og Karl Ove Knausgård i samtale
13:00 Tone Hødnebø og Lotte Konow Lund i samtale om kunst og litteratur
14:00 Maggie Nelson og Jenny Hval i samtale

De litterære dagene er et samarbeid mellom Karl Ove Knausgård, The Big O og Munchmuseet.

Knausgårds litterære dager er gratis.

Vi live-streamer Knausgårds litterære dager. Følg med på vår Facebookside: Torsdag fra kl. 19.00, fredag fra kl. 16.00 og lørdag fra kl. 12.00.

Lørdag

En bekreftelse vil bli sendt til din registrerte e-postadresse. Bekreftelsen fungerer som din billett.