LATE NIGHT - JAZZ PÅ MUNCH | Slippfest Vagant

LATE NIGHT er Munchmuseets månedlige kveld med langåpen utstilling, bar, DJs og opplevelser innen musikk, film, kunst og litteratur. Opplev utstilling, konsert og slippfest for 100.-


Forfatter og gjestekurator Karl Ove Knausgård skriver "Kunst handler like mye om å lete som om å skape. Men i så fall, etter hva? Etter innganger til virkeligheten, etter åpninger til verden". På LATE NIGHT inviterer vi til en utforskning av innganger til virkeligheten, libertinske tradisjoner og rytmiske, musikalske uttrykk.

JAZZ PÅ MUNCH inviterer inn tre unge, nasjonalt kjente vokalister som vanligvis ikke gjør jazz til daglig, setter dem sammen med eminente, unge musikere og lar dem gjøre egne og utvalgte norske tekster i et kontemporært jazz-landskap.

Det blir slippfest av tidsskriftet Vagant nummer 2/2017, med tema "Nordiske libertinere". Redaktør Audun Lindholm intervjuer kjønnsforsker Wencke Mühleisen om libertinske tradisjoner i Norden. Emma Holten og Karen Dich samtaler om ny kroppslighet og seksualitet i den digitale tidsalder. Videre vises utdrag fra Vilgot Sjömans film "Jag är nyfiken, gul", bildekavalkade over Leo Madsens tidsskrift Week-End Sex (1967-) og det svenske tidsskriftet Puss (1968-73) 10 min og Carl-Michael Edenborg vil fremføre det parapornografiske manifest.

19.00 - 20.00: Slippfest Vagant

19.00 - 23.30: DJ i baren

21.00 - 22.00: JAZZ PÅ MUNCH, konsert i festsalen