Kuratorsamtale: Edvard Munch. Mellom klokken og sengen

Bli med på vandring gjennom utstillingen Edvard Munch. Mellom klokken og sengen, og hør kurator Jon-Ove Steihaug i samtale med kunstner Elise Storsveen. Utstillingen har tidligere vært vist ved San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA) og The Metropolitan Museum of Art i New York, og er en unik mulighet til å se et utvalg av maleriene Edvard Munch skapte gjennom hele hans seksti år lange karriere.

For virkelig å kunne oppleve et maleri, er det nødvendig å ta seg tid til å stoppe opp og gjøre seg bevisst hva man ser. Til denne utstillingen har Snøhetta spesialdesignet møbler som gjør det behagelig å bruke tid på å fordype seg i hvert enkelt kunstverk, mens Steihaug og Storsveen diskuterer hvordan de opplever maleriene fra ulike perspektiv. Steihaug forteller hva han mener er interessant som kunsthistoriker og kurator, mens Storsveen forklarer hvordan maleriene treffer henne som kunstner.