Jazz på Munch: Marte Eberson gjør 'Winter Poem'

Marte Eberson har samlet et fint kobbel medmusikere for å fremføre materiale fra Radka Toneffs Winter Poem i en 2018-utgave. Winter Poem var Radka Toneffs første albumutgivelse, som hun også vant Spellemannspris for i kategorien beste vokalist i 1977. I dag har albumet en tilnærmet ikonisk status i norsk jazzhistorie.

Martes far, gitaristen Jon Eberson, var med på innspillingen i 1976–77, og bidro sterk til allsidigheten og kompleksiteten som karakteriserer Winter Poem. Konserten på Munchmuseet er en unik mulighet til å oppleve en fantastisk gjeng kompetente musikere som fremfører materiale fra en av Norges viktigste jazzutgivelser.

Med:
Marte Eberson: tangenter
Martin Halla: vokal
Hedvig Mollestad Thomassen: gitar
Jo Berger Myhre: bass
Axel Skalstad: trommer

Kl. 19:00–23:00: DJ i museumskaféen
Kl. 21:00–22:00: Konsert i salen

Utstillingen Med lukkede øyne – Gauguin og Munch er åpen frem til kl. 21:00.

Billett: 150,-. Billetten gjelder for konserten og utstillingen, og kan kjøpes på forhånd eller i døren.