Familiesøndag med drop-in verksted og omvisning

Med utstillingen Mot skogen - Knausgård om Munch ønsker kurator Karl Ove Knausgård at vi skal se en annen Munch enn den kunstneren vi forbinder med ikoniske motiver som Skrik og Madonna. Men hva betyr det egentlig å se Munchs kunst på nytt? På familiesøndagen vil vi utforske dette spørsmålet gjennom forskjellige aktiviteter.

Her kan dere oppdage Munchs portretter på nytt ved å ta bilde av deg og familien sammen med ett av portrettene i utstillingen. Dere kan leke med akvarell i verkstedet, og dere kan bli med på en familieomvisning der vi går på oppdagelsesferd i utstillingen.

Program:

12:00-15:00: Familieverksted
 I utstillingen Mot Skogen - Knausgård om Munch viser museet landskapsmalerier som er både lyse og lette, mørke og dystre. I verkstedet under familiesøndagen 11.6 kan dere male egne landskaper med akvarell-maleri. Dette er en teknikk som egner seg godt til å få fram hele spekteret av stemninger fra det Knausgård kaller det livsbejaende og lyse, til det vemodige, alvorsfylte, dramatiske og mørke som vises i andre deler av utstillingen. I verkstedet kan du prøve ut akvarellmaleriets mange muligheter med kraftfulle akvarellfarger og godt, tykt akvarellpapir.
Anbefalt alder: fra 3 år

12:00-12:30: Familieomvisning i utstillingen Mot skogen – Knausgård om Munch.
Anbefalt alder: 4-7 år.

12:30-13:00: Familieomvisning i utstillingen Mot skogen – Knausgård om Munch.
Anbefalt alder: 7-14 år.

12:30-15:00: Familiefotografering i utstillingen Museets fotograf vil ta et profesjonelt portrett av deg og familien din foran et av Munchs store portretter. Påmelding på museet.
Anbefalt alder: fra 3 år